Dvd
Nederlands

Samson & Gert : 20e kerstshow

Gert Verhulst (acteur), Peter Thyssen (acteur), Walter De Donder (acteur)

Samson & Gert : 20e kerstshow

Gert Verhulst (acteur), Peter Thyssen (acteur), Walter De Donder (acteur)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar
Theatervoorstelling van het Vlaamse duo Gert en zijn hond Samson, waarin ze een verrassing krijgen van hun vrienden.
Extra onderwerp
KER, Vlaamse films, Belgische films
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2011
1 dvd-video
Speelduur
ca. 80 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Registratie van de voorstellingen op 4 januari 2011 in de Elisabethzaal te Antwerpen
EAN
5414233148869

Besprekingen

De harige, sprekende hond Samson en Gert (Gert Verhulst) trekken al jarenlang volle theaterzalen met hun Samson & Gert Kerstshow. Deze dvd bevat de kerstshow, die opgevoerd werd van 25 december 2010 tot en met 5 januari 2011 in de Elisabethzaal in Antwerpen. Het is alweer de twintigste kerstshow van het populaire Vlaamse duo. Zij weten zich in een show met spektakel, decors en kostuums gesteund door de bekende figuren uit de Samson en Gertshows zoals Van Leemhuyzen en de burgemeester. Zij worden begeleid door het Samsonorkest en het Samsonballet. In het verhaal kijken Samson en Gert met spanning uit naar de verrassing voor hun verjaardag van de burgemeester, Van Leemhuyzen, Alberto en natuurlijk de afgevaardigde van de minister. Ook de directeur van de televisie heeft een verrassing. Samson en Gert mogen een droomreis naar Spanje maken, én ze mogen nog één van hun vrienden meenemen. Wie zullen ze kiezen. De show wordt afgewisseld met enthousiast ballet en vrolijke liedjes die ook apar…Lees verder

Over Gert Verhulst

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

Gert Tony Hubert Verhulst (Berchem, 24 januari 1968) is een Belgisch televisiepresentator, acteur, zanger, scenarioschrijver en ondernemer. Het bekendst is hij vanwege zijn rol als Gert in het televisieprogramma Samson en Gert. Hij is een van de oprichters van het entertainmentbedrijf Studio 100.

Biografie

Vroege carrière

In 1987 ging Verhulst als presentator voor de Belgische openbare omroep BRT werken. Met Kerstmis 1989 werd hij voor het eerst vergezeld door Samson, een fictieve hond waarvan de stem werd ingesproken door achtereenvolgens Danny Verbiest (1989-2005), Peter Thyssen (2005-2013) en Dirk Bosschaert (2013- heden). Oorspronkelijk was Samson alleen bedoeld om met de kerstdagen de kinderen op te vrolijken. De hond werd echter zo populair dat hij is gebleven. In 1990 ging de televisieserie Samson en Gert van start.

Van 1…Lees verder op Wikipedia

Suggesties