Boek
Nederlands

Geluk in het spel ; Huisje boompje feestje

Jill Mansell (auteur)

Geluk in het spel ; Huisje boompje feestje

Genre:
Twee voor de prijs van een! In deze feelgoodomnibus van Jill Mansell vind je de boeken Geluk in het spel en Huisje boompje feestje. Twee onweerstaanbare feelgoodromans vol humor en romantiek. Geluk in het spel Suzy, een succesvol makelaar, wordt aangehouden vanwege te hard rijden. De agent, Harry, is wel de knapste man die ze ooit heeft gezien. Maar Harry blijkt ook nog een buitengewoon aantre
Bevat
Titel
Geluk in het spel ; Huisje boompje feestje
Auteur
Jill Mansell
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Parallele titel
2 x Jill Mansell
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh Sijthoff, [2017]
735 p.
ISBN
9789024579181 (paperback)

Besprekingen

Bundeling van twee eerder afzonderlijk verschenen romantische romans. In ‘Geluk in het spel’ denkt een jonge medewerkster op een makelaarskantoor, die naast haar ex woont, in een knappe politieagent de ware gevonden te hebben. Een tamelijk onwaarschijnlijke, flirterige, maar ook vrolijke roman met een vleug humor. In ‘Huisje boompje feestje’ neemt het leven van een rokkenjager een volledig andere wending als zijn zus onverwacht overlijdt en hij de voogdij krijgt over haar acht maanden oude dochter. Een lekker leesbaar en geestig boek van de populaire Engelse chicklitschrijfster. Door het originele onderwerp is het, ondanks het verder vrij voorspelbare verloop, verfrissend. Naast het hoofdverhaal zijn er verschillende zijlijnen.

Over Jill Mansell

Jill Mansell is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Biografie

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two's Company) (199…Lees verder op Wikipedia