Harry Potter en de geheime kamer

J.K. Rowling (auteur), Jan Meng (narrateur)

Harry Potter en de geheime kamer

Dans la série:
Public cible:
12-14 ans et plus
Het is zomervakantie en Harry wordt in de gaten gehouden en zelfs opgesloten door zijn oom, tante en neefje. Na heel wat fratsen en toeren bereikt Harry tijdig de tovenaarsschool, waar hij nu in het tweede jaar zit.
Sujet
Magie
Titre
Harry Potter en de geheime kamer
Auteur
J.K. Rowling
Narrateur
Jan Meng  (inlezer)
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Harry Potter and the chamber of secrets
Distributor
Brussel: Luisterpunt, 1999
1 cd
Durée
09:43:00
Éditeur original
De Harmonie
Note
Nederlandse stem Stem: Man

Plusieurs formats:

Commentaires

Harry heeft een heel nare vakantie bij tante en oom Duffeling achter de rug en keert terug naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus om daar aan het tweede leerjaar te beginnen. Het valt al niet mee om daar te komen; gelukkig hebben Harry en zijn vriend Ron een oude, blauwe, vliegende auto tot hun beschikking. Ook op school blijkt al snel dat dit schooljaar geen rustig schooljaar zal worden. Zo ontdekt Harry het heel bijzondere dagboek van Vilijn, overleeft hij verschillende aanslagen en gaat hij op zoek naar de persoon achter de geheimzinnige stem die hij hoort in de muren. Wederom een spannend, sprookjesachtig, speels en avontuurlijk boek, dat van het begin tot het eind boeit. Herdruk in paperback met de oorspronkelijke omslagillustratie. Vanaf ca. 11 jaar.

À propos de J.K. Rowling

CC BY 2.0 - Image by Daniel Ogren

Joanne Rowling [ d͡ʒoʊˈæn ˈroʊlɪŋ], plus connue sous les noms de plume J. K. Rowling et Robert Galbraith…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions