Bib op afspraak

Vanaf dinsdag 3 november 2020 werkt de bibliotheek van Kortemark op afspraak.
Wegens de verstrengde maatregelen door de coronacrisis, dien je een moment vast te leggen voor je bibliotheekbezoek. Bel 051/56.61.08 om jouw tijdsslot van 15 minuten in te boeken.

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we je om vooraf op te zoeken als de materialen die je wenst wel degelijk aanwezig zijn in de bibliotheek. Kom op het geboekte tijdstip naar de bibliotheek, meld je aan en lever je materialen in / leen je nieuwe materialen.

Wil je enkel materialen inleveren? Dan kan je dit gerust doen zonder afspraak via onze inleverbus/brievenbus aan het begin van de oprit naar de parking. Wij nemen je materialen dan het eerstvolgende uitleenmoment terug in.

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via bibliotheek@kortemark.be of 051/56.88.27.

Helaas zijn de leeszaal en de internetcomputers voor onbepaalde tijd niet meer toegankelijk.